Svenska Allen Coding


”Svenska Allen Coding AB  har de senaste tre åren fått uppleva Ichiban med dess besättnings otroliga förmåga att skapa positiva möten. Vårt företag har vid flera tillfällen använt Ichiban Sailing Event för event med våra utländska affärspartners och för interna Kick Off´s. En stor bidragande orsak till den positiva upplevelsen är besättningens förmåga att engagera gästerna ombord. Alla ombord känner sig delaktiga, och matupplevelsen är alltid på topp.” 

 

- MAGNUS FOLCKE, VD

Glasbranschföreningen

”Med erfarenhet som beställare och deltagare på ett par events är jag mer än nöjd. Hela atmosfären ombord präglas av god stämning, trygghet och omsorg. Detta skapas genom besättningens professionella agerande och kunnande, lyhördhet för oss kunder och generösa omhändertagande. Allt på högsta nivå!”

 

- Per Sjöhult/ VD och ordförande

MTG

"Vi har under ett antal år belönat våra bästa "performers" med en segling på S/Y Ichiban i vår underbara skärgård. Det har skapat teambuilding som sent glömts . Vi har njutit av den goda maten och gästfriheten ombord. Deltagarna genom åren talar fortfarande om dagarna på S/Y Ichiban som en upplevelse - ett fantastiskt "event."

 

- JAN STEINMAN

VMI

"Vårt kundevent med S/Y Ichiban, sommaren 2015 var mycket lyckat. Våra kunder fick träffa våra partners. Gänget på båten fick redan från att vi kastat loss arbeta tillsammans vilket skapade en bra teamkänsla"

 

- Thomas Viktorsson, VD

Lufthansa Cargo Nordic and Baltic countries

"Stort tack till Janne med crew som hjälpte oss att ordna ett minnesvärt seglingsevent. Vi är mycket nöjda och hoppas på tillfälle att återkomma. Eventet har gett ringar på vattnet både externt och internt."

 

- CAMILLA LANGELL MARKETING SPECIALIST 

 Lista över företagskunder

Ichban Sailing Events verksamhet bygger på orden omsorg, göra det lilla extra etc. Vi kan mäta om vi lyckas genom feedbacken från våra kunder. Den största fjädern i hatten är våra återkommande kunder

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.