Segelbåtar

Vid större seglings arrangemang är antalet Swan-yachter i Östersjön inte tillräckligt utan vi använder oss då av andra märken. För att delta i ett charter event med Ichiban Sailing Event krävs en kvalitetssäkring vilken genomförs inför varje eventstart. Vi har ett antal leverantörer med vilka vi har ett nära samarbete vilket innebär att vi kan garantera att vår egen mycket höga leveransnivå gäller för hela arrangemanget

SEGELFARTYG

Historiskt sett har Ichiban Sailing Event genomfört många event på segelfartyg och fortfarande är detta något vi föreslår när kundens målsättning pekar i den riktningen. Att segla ett historiskt fartyg är att få ta del av Sveriges mycket intressanta marina historia.

Motorbåtar

För korta turer och transporter kan motorbåtar vara att föredra. Vi har ett nätverk av klassiska stora passagerarfartyg, historiska charteryachter och moderna motorbåtar vilket gör att vi kan anpassa arrangemanget till era specifika behov.

Swanbåtar

Då vi vill att ert arrangemang ska ha de absolut bästa förutsättningarna att bli lyckat är valet SWAN-yacht lätt. De är välkända bland alla seglare för sin elegans, komfort och seglingsegenskaper. Snabbt lär våra besättningar ut seglingens grunder till nybörjaren, samtidigt som den mer erfarna fintrimmar segel och har koll på navigationsinstrumenten. Vi har inte seglat många sjömil förrän ni som grupp själva hanterar yachterna. Mellan slagen ligger ni på fördäck, njuter av solen och förbipasserande båtars beundrande blickar.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.