Janne

SKIPPER

Janne gillar utmaningar, vare sig det gäller en storm på havet eller att leda ett omfattande IT-projekt på en myndighet. Sedan mer än trettio år tillbaka har han låtit människor få ta del av sina erfarenheter i en kombination av saltstänkt sjöman och klok projektledare. I sällskap med Janne känner du dig aldrig "dum" eller utanför, han förklarar för dig vad som händer och få dig delaktig. 

Kerstin

kock

Kerstins mixade erfarenheter har skapat en personlighet som skapar en atmosfär ombord som bygger på omsorg om gästerna. Vare sig hon relaterar till sitt mediaföretag hon drev i många år eller till när hon står vid rodret på sin egen segelbåt så kan hon sätta sig in i gästernas situation och behov. När Kerstin, med ett leende, serverar en trerätters måltid eller lägger in ett extra täcke i din hytt blir hon en levande beskrivning av uttrycket "A Happy Ship".

Mårten

kock

Mårten har den perfekta kombinationen av erfarenheter, ett antal atlantöverfarter och säsonger i Karibien, restaurang- och hotellchef samt kock på ett antal erkända restauranger. När ni seglar med Mårten kommer ni att få höra honom säga "Fångar ni fisken så serverar jag den". Efter att ha bott på en ö i Stockholms Skärgård i många år har han fått en stark koppling till sjön och att leva med den. 

Jens

KOCK

Jens är den proffesionella kocken personifierad. Hans erfarenheter från att servera regeringen och dess internationella gäster har gett honom ett självförtroende utöver det vanliga. Rätterna han skapar ombord slår dina vildaste förväntningar och serveras alltid med glatt leende. Jens är ett energiknippe och fördelar sin energi mellan sina två små döttrar, sin dedikering till kockyrket och att springa maraton. 

ULRIKA

Läkare & Teammedlem

Ulrikas bakgrund som akutsjukläkare tillsammans med hennes praktiska läggning gör henne till en fantastisk teammedlem. Hon är alltid där och skjuter tills sin del vare sig det gäller att ta hand om en skada eller att servera champagne under ett arrangemang. Ulrika sprider glädje om kring sig i alla lägen, en omtänksam person med humor. 

THOMAS

SKIPPER

Thomas har varit en i teamet sedan 1992. Han växlar mellan att leverera högklassisk charter och att förflytta ankare till oljeriggar i Nordsjön. Som skeppare upplevs han som mycket erfaren och noggrann, han tar inga risker men kan ändå med sina erfarenheter från atlantseglingar och chartersäsonger i Västindien ge våra gäster fantastiska upplevelser. Thomas är tryggheten personifierad.

Mikaela

fotograf

Mikaela växte upp med segling i familjen och med kameran i sin hand. Hon har känslan för att ta bilderna som berör och uppskattas av betraktarna. Hon är van att röra sig bland och kommunicera med människor vilket gör att hon får bilderna att bli naturliga. Detta tillsammans med en känsla för att hur man levererar ett högklassigt event gör henne till en naturlig del av teamet.

Kontakt

+46 8 7158600

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.