ÅRETS BÄSTA SÄLJARE

20 gäster, två båtar


Möjligheten att bli en av de utvalda att få denna omtalade belöning höjde säljprestationerna i internationella företaget. Stolta återkommande säljare blandades med de som blivit utvalda för första gången. Företaget fick till en fantastisk interaktion mellan högpresterande medarbetare, vilken gjorde att hela organisationen växte. 

Regatta

tre dagar, 170 gäster, 17 båtar

 

En regatta som spänner över tre dagar innebär intensiva konferenstillfällen, dynamiska grupparbeten och fysisk aktivitet. Hela upplägget har många faktorera att spela med för att nå målen och samtidigt blir det många mätbara resultat. Efter genomförandet fick de olika avdelningarna runt om i Sverige en ny förståelse för varandras förutsättningar.

Representation ett dygn

åtta gäster, EN BÅT

 

När man skapar en representation som ger ett bestående intryck då har man lyckats. Kombinationen fysisk aktivitet, naturupplevelser och en fantastisk meny ger en representation med stor effekt, alla minns den.

Middagssegling med bastu

12 gäster, EN BÅT

 

Att kunna lämna arbetet bakom oss och rensa huvudet med fysiskt aktivitet är en ynnest idag. Blir man sedan serverad en trerättersmiddag utan restaurangens bakgrundsorl när man njuter av maten, sällskapet och den formidabla naturen blir det garanterat en mycket lyckad kväll.  

Möhippa STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

åtta tjejer, två dagar

 
Det här är Girlpower i verkligheten. Yachtens trygga och pedagogiska skeppare förklarar seglingens grundprinciper över välkomstfikat, och direkt utanför hamnen tar tjejerna över. Det finns uppgifter som passar alla, oavsett förkunskaper. På kvällen plockas kylda skumpan fram och sedan blir det en lång middagssittning i salongen. Skepparen ombedes stänga sin hyttdörr. 

Matchracing

22 gäster, två båtar


Det här är kappsegling när den är som intensivast! Under racen blir det både hett och fysiskt, det är spännande och adrenalinet rinner till. Att vara en del av ett matchracingteam skapar ett fantastiskt gemensamt minne. 

Teambuilding

åtta gäster, två dagar

 
Det blir en intensiv aktivitet både mentalt och fysiskt. Vi seglar både dag och natt allt efter er målsättning. Nattnavigering efter fyrarnas blinkande ljus tränar gruppen i ansvarsfördelning och delegation. Ett utmärkt tillfälle att prova ändrade roller. Vi för diskussioner utifrån ert företags situation och upplevelserna ombord blir både djupa och breda, teamet växer. 

Ledningsgrupps möte Gotska Sandön

åtta gäster, två dagar

 
Segling över öppet hav och så dyker den mytomspunna ön upp vid horisonten. Vi ankrar på redden och där i denna fantastiska miljö skapas det kreativa mötet. Inga dagishämtningar som stör, men ändå på en båt stor nog att erbjuda enskilda samtal. 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.